Skip to main content

Fa ablakok és ajtók

Fa ablakok és ajtók

Az otthon melege

Ki ne ábrándozott volna már egy szép családi házról valahol vidéken, vagy az erdő szélén? Gyönyörű udvar, természetközelség, fa ablakok és ajtók, bent kandalló, fa bútorok, melegség, természetesség, otthonosság, boldog család... 

Új anyagok jönnek-mennek, változik a divat az építőanyagok terén is, de a fa soha nem megy ki a divatból. 

A fa nyílászárók többféle lakberendezési stílusba jól illenek, nézzük, melyik stílushoz milyen ablakot, ajtót érdemes választani.

A minimál lakberendezési stílust az egyszerű formák, nagy üvegfelületek, letisztult design jellemzi - a fa ablakok ehhez a stílushoz is tökéletesen illenek.

A vintage stílushoz (vidéki báj, régi stílus keveredése az újjal) - fa ablakok osztókkal vagy álosztókkal illenek, de a spaletták is jó kiegészítők lehetnek.

polgári stílust az elegancia, a minőség, a tradíció jellemzi, hatalmas ablakokkal, ajtókkal, amik a legtöbbször fehér színűek. Erősíthetjük a stílusjegyeket függönyözéssel, míves kilincsekkel is.

skandináv stílus szintén kedvez a fa nyílászáróknak. A letisztult, de mégis vidékies megjelenés sokak kedvence. 

country stílus is előszeretettel használja a fát, mint alapanyagot. Itt jellemzőek az osztott üvegfelületek, az íves megoldások. 

Pár éve nagy divat volt a mediterrán stílus is, de sokan most is kedvelik ezt az irányzatot. A meleg föld színek, természetes anyagok és formák ötvözete, igazán otthonos hangulatot teremtenek. Előszeretettel hasznláják a spalettákat is!

A modern, jó minőségű fa ablakok és ajtók minimális kezeléssel hosszú évekig díszitik otthonunkat és megadják a hőn áhított melegséget, otthonosságot, ráadásul csak a fantáziánk szabhat határt az ajtók és ablakok megjelenésének. 

Szegedi szakkereskedésünkben egyedi fa ajtókat, egyedi fa ablakokat is forgalmazunk és a beépítésben is tudunk segíteni profi csapatunkkal.